Haber Detayı

Mercanlar Otomotiv, ‘BMW Zirvesi’ni Sapanca’da Gerçekleştirdi

19.04.2024

Mercanlar Otomotiv, otomotiv endüstrisinin önde gelen markalarını bir araya getiren başarılı bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. 'BMW Zirvesi' adı altında düzenlenen etkinlik, Sapanca'nın muhteşem doğasında 20-21 Nisan tarihlerinde gerçekleşti. Profesyonel gelişimi ön planda tutan Mercanlar Otomotiv, bu etkinlikte kendi çalışanlarına yönelik olarak sektördeki önemli iş ortaklarını bir araya getirdi.

Değerli iş ortakları ZF Grup, Corteco ve Wolf Madeni Yağları markalarının katkılarıyla düzenlenen BMW Zirvesi, sektördeki en yeni teknolojileri ve ürünleri tanıma fırsatı sundu. Katılımcılar, ZF şanzımanlarının işleyişini detaylı bir şekilde inceleme şansı bulurken, Wolf madeni yağları ve Corteco ürün gruplarıyla ilgili bilgi edindiler.

Bu etkinlik, Mercanlar Otomotiv'in kendi çalışanlarına yönelik profesyonel gelişimini desteklemenin yanı sıra, sektördeki son gelişmeleri takip etme ve iç kaynakları güçlendirme fırsatı sundu. Eğitim, Mercanlar Otomotiv'in çalışanlarının mesleki gelişimine yönelik sağladığı önemli bir katkıyı bir kez daha gösterdi.